2008年4月13日 星期日

復刻 --- 懇請


因為床照事件,香港正逐漸蒙塵!


一個都市,若只誇言經濟成就,硬件建設,而不理會精神面貌,我們還可以厚顏地向世界誇耀甚麼?


靈巧的奇拿,你已經成功懲罰了那玩人喪德的濁世公子,也儆醒了以氣任力的警務頭領,你有翻雲覆雨的能力,我們深信,但現在該是高抬貴手的時候了罷!一切沿於同理心,假如床照的女角是你的親人,甚至女兒,你有甚麼感覺?


擁有床照的所有朋友,請停止再發佈。世界正注視我們,假如我們不想被冠上醜陋的香港人,醜陋的中國人,這一刻,便是大家收手的時候!


讓劇情到此為止罷,懇請!

.


15 則留言:

Angel Asura 天使阿修罹 提到...

believe it would still be "hot" these few days as ah-gil is going to see her fans today (Mon) with ah-sa, must be many reporters and she may appear on A1 of Tue's newspaper ...

2008年2月11日 上午 2:20

eric 提到...

我相信現在一定有一些"有勢力人士"在暗中用錢擺平這風波。警方對此事似乎有點束手無策。

順祝大文兄早日康復。

2008年2月11日 上午 11:26

Kenka 提到...

問題是現在人心開始厭倦, 相的數量也有限, 就只能等時間過去而已.

2008年2月11日 下午 12:30

Desertfox 提到...

There is a price to pay for everything. When you claim to be a singer, or celebrity. Your image is everything. If you are stupid enough to do something this stupid (smile at the camera when it is taking a butt-naked picture of you.) you have to accept the consequences. They get no sympathy from me when they try to come out crying and pretend to be the victim. Gill, Cecilia, Bobo etc. be an adult, face it and maybe you all can salvage whatever is left of your dignity.

As for Edison, not much to say except that now he looks like a little brat crying for daddy when he did something wrong.

2008年2月11日 下午 5:46

陳大文 提到...

亞冠希呢,衰就係衰到應架喇,不過;而家問題係警方,以至傳媒既操手問題。

如果明知自己部電腦...咁多正野,仲要傻下傻下拿去俾人整,係咪傻得太可愛?

2008年2月11日 下午 6:10

Angel Asura 天使阿修罹 提到...

Or, more conspiracy, Edison deliberately took it to the shop to fix it ... u/we never know, he's always playing naughty tricks.

Or, the "killer" (keller?) is Edison himself? Who's being played/cheated with eventually? Maybe the media & public/us?!

2008年2月11日 下午 10:33

laulong 提到...

eric:

係就好啦!

唉,唔好再玩啦!全世界愈來愈鄙視我地啦!

2008年2月11日 下午 10:51

laulong 提到...

desertfox:

啲女仔情到濃時,諗唔到咁遠啦。嗰時最多諗,第時散咗,都係此阿乜生回味吓啫,点知條友咁蠢咁唔負責呀!

唉,遇人不淑,都話靚仔無本心架啦!今次醜仔(好似我咁)可以翻身啦呱!

2008年2月11日 下午 10:58

laulong 提到...

大文兄,Angel:

成件事,用主席嗰句: simple & naive
可以形容咯( Angel 之前的留言也用過)!

2008年2月11日 下午 11:05

laulong 提到...

kenka:

聽任自然,順其自然都好,怕就怕在突然間又流出十張八張,吊著唔死得。

真的希望奇拿大哥高抬貴手罷!

2008年2月11日 下午 11:10

陳大文 提到...

Angel :

那個 killer 發布者當然不是陳冠希本人啦。佢今次真係好似撞邪,咁都拿部電腦俾人去整。

2008年2月12日 上午 2:23

陳大文 提到...

desertfox :

亞冠希臘腸呢,好唔明佢點會咁 On ...9,佢係淫就係人都知,但原來佢真係傻既。

2008年2月12日 上午 2:25

匿名 提到...

陳大文:

聽講話條友會返香港交代喎!交佢個代啦,過街淫鼠一條,叫佢死啦!

2008年2月12日 上午 10:42

陳大文 提到...

匿名:

其實亞冠希呢,真係呢度講呢度散...

佢件件都...好野o黎,唔正佢都唔攪。

冠希交代? 佢大不了碌番去美國,佢本身都好鬼佬。

冠希臘腸,好野呀。

2008年2月12日 下午 1:52

laulong 提到...

大文兄:

咪好似林過雲攞啲相去曬,穿煲一樣。唔知點解,人會係某啲時間會懵懵地嗰噃!

2008年2月12日 下午 4:11